Един от популярните кросоувъри на Toyota на европейския пазар -

...
Един от популярните кросоувъри на Toyota на европейския пазар -
Коментари Харесай

Toyota C-HR вече и със спортна версия

Един от известните кросоувъри на Toyota на европейския пазар - C-HR, получава нова версия GR Sport, оповестиха от японската компания. Този вид ще се отличава от общоприетия модел по интериора и екстериора, като е получил преработено окачване и усъвършенствана динамичност.

Версията C-HR GR Sport получава черни акценти, затъмнена решетка на радиатора и по-агресивен челен сплитер, а също 19-цолови джанти в 9 цветови разновидността, като върху тях са сложени гуми Continental Premium Contact 6 с размери 225/45.

В салона би трябвало да се отбележат новите праговe и логото GR. Седалките са покрити с композиция от алкантара и кожа (или плат) с алена и сива линия. Те са сложени още върху кормилото и лоста за промяна на предавките. Нов е и TFT-дисплеят, като за тази версия на кросоувъра се предлага и премиум аудиосистема JBL.

В оборудването на модела влизат още предни седалки с затопляне и електрическо ръководство, автоматизирано прибиращи се външни огледала, затъмнено задно стъкло и светодиодни фарове.

Кросоувърът C-HR GR Sport е екипиран и с последна версия на комплекса Toyota Safety Sense, включващ система за поддържане на лентата на придвижване, адаптивен круз надзор, както и още ред асистенти на лидера и системи за сигурност.

Новата версия на модела би трябвало да бъде разполагаем на дилърите на " Тойота " при започване на 2021 година, като тогава ще станат ясни и цените.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР