Един от обещаващите ни млади биатлонисти - Благой Тодев, направи

...
Един от обещаващите ни млади биатлонисти - Благой Тодев, направи
Коментари Харесай

Наш шампион по биатлон продава медала си на търг заради болен медик

Един от обещаващите ни млади биатлонисти - Благой Тодев, направи огромен жест и разгласи на търг извоювания от него златен орден от европейски шампионат. Преди дни Тодев стана първенец на шампионата на континента за младежи, което се организира в Поклюка (Слвн).

Сега той е решил със средствата, получени от продажбата на оценката, да помогне за лекуването на своя съгражданка от Банско - здравна сестра, която е с онкологично заболяване.

Тодев пусна видео известие в профила си във " Facebook ", в което декларира: " Преди няколко дни, на 19 януари, станах европейски първенец по биатлон за младежи. Преди старта се помолих и си дадох обещание, че в случай че взема орден ще го продам за идея. Каузата се назовава Нели Гълъбова. Тя е здравна сестра от Банско. Помогнала е на доста хора, за жал е диагностицирана с рак. Има потребност от помощ. Медалът ще бъде продаден на търг и всеки, който желае да наддава за него в мненията под поста ми или да ми написа на персонално известие, а аз от време на време ще качвам информация за най-високата достигната цена досега. Всеки, който желае да подари настрана, може да огледа информацията, която съм оставил за дарителската сметка. Краен период на търга - краят на олимпийските игри - 20 февруари 2022 година. "

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР