Един от най-талантливите ни национални състезатели по мотокрос Дани Цанков

...
Един от най-талантливите ни национални състезатели по мотокрос Дани Цанков
Коментари Харесай

Чудесно начало на сезона по мотокрос за Дани Цанков

Един от най-талантливите ни национални състезатели по мотокрос Дани Цанков (М6 Ямаха рейсинг тим) стартира сезона с чудесно каране и две класирания на подиума в приключилия първи кръг на Републиканския шампионат в Севлиево. На отличното трасе, което дълги години беше номер 1 в света, Цанков завоюва борбата в клас МХ2 Junior и записа оптималните 50 точки от двата манша.

В класирането за МХ2 перничанинът зае второ и трето място в мощната конкуренция на останалите водачи и още веднъж се качи на подиума. Бързите му времена по време на карането бяха отличени от неговия треньор и управител Мартин Тодоров след края на надпреварата.

„ Много положително показване на Дани Цанков през уикенда в Севлиево. Точно в тази форма и с този хъс желая да го виждам постоянно. Направи мощни маншове и справедливо се поздрави с триумфа в МХ2 Junior. Естествено, че постоянно може повече, само че аз съм удовлетворен от спортното му движение и това е метода да върви нагоре. Предстои ни къса отмора от два дни и възобновяваме тренировки. В началото на другата седмица по всяко възможност ще караме в Унгария, а след това на идващия кръг от нашия шампионат в град Левски. Трябват ни повече стартове за извличане на процедура и самочувствие и уповавам се резултатите ни да бъдат още по-добри с всяко изминато съревнование “, показа Мартин Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР