Един от най-сексуалните“ продукти е кокосът. Той засилва качеството на

...
Един от най-сексуалните“ продукти е кокосът. Той засилва качеството на
Коментари Харесай

Ето Какво Да Ядете За Див Секс

Един от „ най-сексуалните “ артикули е кокосът. Той ускорява качеството на спермата и половото увлечение. Същото е в действие и за кокосово мляко. Казват, че същите качества има и фурмата, с чиято наслада не може да се съпостави никоя ягода или различен плод. Авокадото е доста засищащ артикул, по наличието на белтъчини то може да се съпостави с месото. Салата от авокадо дава мощ и сила, усъвършенства и кръвообръщението.

За повишение на потентността постоянно го е консумирал „ краля слънце “ на Франция Людвик XIV. В днешно време го предлагат уролозите. За една сантиментална вечер доста подобаваща е салата от морски артикули. Мидите, скаридите, стридите са си заслужили статута на афродизиаци поради високото наличие на желязо и цинк, а също поради напомпването на мъжката потентност. Ягодата от дълго време е станала типичен възбуждащ и сетивен детайл за началото на любовната игра. Неслучайно, прочее, тъй като тя наред с шоколада спомага за дейното произвеждане в организма на хормона на щастието – ендорфина. Впрочем за шоколада…

Това е прелестен афродизиак, който придобива особена многозначност, когато е поднесен в течно и горещо положение. Неслучайно го оферират във всеки ресторант с сантиментална атмосфера. Той е самата сексапил, пред която е мъчно да устоиш, написа lifestyle.bg. Прието е с него да се предлага шампанско или сладки ликьори. Алкохолът обаче е прекомерно нееднозначен афродизиак.

Бутилка шампанско, чаши за вино, сантиментална музика и сред влюбените падат всички задръжки и даже загради. Виното смъква напрежението прави ви по-свободни, разкрепостени, открити. Само че не прекалявайте с алкохола, в противоположен случай той ще притъпи възприятията и чувствата, създавайки успокоителен и ненужно отпускащ резултат, коментира Бгнес.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР