Един от най-разпознаваемите символи на Обединеното кралство – червените телефонни

...
Един от най-разпознаваемите символи на Обединеното кралство – червените телефонни
Коментари Харесай

Продават срещу 1 паунд един от най-разпознаваемите символи на Лондон

Един от най-разпознаваемите знаци на Обединеното кралство – алените телефонни кабини, станаха на 100 години, само че вместо достолепната им възраст да бъде отпразнувана шумно, огромна част от тях са оповестени за продажба.

Макар от дълго време някои да не работи пред алената телефонна кабина наоколо до най-емблематичните здания на английската столица, а точно часовниковата кула „ Биг Бен “ и постройката на английския парламент " Уестминстър ", непрекъснато се извиват опашки от хора, които желаят да се снимат с нея. Причината е, че тя също се е трансформирала в знак на Лондон. Много хора към този момент са я виждали на фотоси в обществените мрежи или в остарели албуми и когато посещават английската столица, бързат да си създадат такава снимка, написа " Нова ".

Така 100-годишната алена телефонна кабина живее благополучен живот за разлика от доста други в по-отдалечените региони, които пустеят. Това е и повода Британската телекомуникационна компания да разгласи самодейност за продажбата им против един паунд. Но единствено в случай, че новите притежатели съумеят да ги трансфорат в нещо свястно и също толкоз потребно за английското общество.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР