Един от най-провокативните участници в историята на родния ВИП Брадър

...
Един от най-провокативните участници в историята на родния ВИП Брадър
Коментари Харесай

Един от най-провокативните участници в историята на родния ВИП Брадър е готов отново да участва

Един от най-провокативните участници в историята на родния " ВИП Брадър " е подготвен още веднъж да взе участие в идни сезони на риалити шоуто, само че единствено против избрана сума, и то не дребна.

Валентин Кулагин разгласи цената си обществено, която не е по никакъв начин скромна - 150 000 лева . Популярният гримьор първо съобщи, че персоната му е единствено за ВИП Брадър, а не за елементарното издание " Биг Брадър ", което следва през септември. Но по-късно вмъкна, че в случай че има хонорар, би се присъединил и в брадъра за простосмъртни.

" Хонорарът ми е 150 000 лева, като половината сума държа да я получа предплатено . Ако е един месец съм подготвен за тези пари. Нека ме поканят и тогава ще приказвам всъщност. За мен това е работа, тогава мога да го обсъдя и мисля. Какво повече да приказвам... Даже и по изявленията към този момент не вървя, без да са ми заплатили. Заснемат те, гледанията носят пари, за какво всички да взимат пари, а аз да съм безвъзмезден? ", закова Кулагин в Тик-Ток лайв.

Сред откровенията на устатия гримьор беше и това, че не бърза да сътвори лично семейство.

" Никога не съм имал фантазия да стана прочут. Моята фантазия е била да бъда гримьор, и то най-хубавият. Не съм съумял да реализира всичко, въпреки всичко не съм в Америка, с цел да преизпълня задачите си. Човек не може да реализира всичките си фантазии, по този начин или другояче би трябвало да имам една напред. Не ми е фантазия да основа свое семейство, тъй като това мога да го направя във всеки един миг, когато желая ", показа ексцентричният Кулгаин.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР