Един от най-популярните и обичани актьори от емблематичния филм -

...
Един от най-популярните и обичани актьори от емблематичния филм -
Коментари Харесай

Актьор от Властелинът на пръстените разказва за бой с фенове на Реал Мадрид

Един от най-популярните и обичани артисти от емблематичния филм - "Властелинът на пръстените " - Виго Мортенсен, описа повече от любопитна история за своя футболен опит.

Аржентинецът в никакъв случай не е криел любовта си към играта. Сега той разкара забавна случа, която му се е случила през 2006 година

Мортенсен е почитател на аржентинския Сан Лоренсо. Преди 13 години той е на мач против Бока Хуниорс в локалния първенец (1:7 за Бока).

Срещата се е играла в Мадрид, като Мортенсен е бил със своя другар режисьора Агустин Диас Янес.

"Имаше доста флагове, тениски, шалчета по пътищата...Бока ни вкара гол, два, по-късно три...Аз потънах в земята. Лошото обаче занапред предстоеше. Ние тръгнахме към къщата на Августин. Беше на площад Пуерта дел Сол, където почитатели на Реал ме помислиха за последовател на Барса (б.р. - тъй като цветовете на Сан Лоренцо са сходни на тези на каталунците, алено и синьо) ".

"Те започнаха да ме наскърбяват и да ни удрят. Имах две бутилки с вино в себе си, като счупих едната в главата на на един от хората, които ни атакува. След това тръгнахме да бягаме. За благополучие успяхме да избягаме. И двамата Августин имахме доста вино по телата си. За благополучие нямахме кръв, а единствено вино ", споделя през смях именитият артист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР