Един от най-популярните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от

...
Един от най-популярните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Какво са виновни офисите, че в отбора има куци коне“, които не заслужават да са в този клуб

Един от най-популярните почитатели на ЦСКА - Здравко Желязков от Ритон - разяснява финала за Купата на България сред " алените " и Левски. Той разяснява и вандалските прояви по-късно на стадион " Българска войска ".

" Казах и преди мача, че ще се веселя ЦСКА да победи, само че е малко евентуално и ето, че тимът загуби. Деморализиран отбор и безотговорна игра от страната на чужденците. Причината за краха е, че може би вътре в самия тим липсва колектив. Вероятно всеки е самичък за себе си. Няма какво друго да е. Опасявах се авансово от това, което се случи. Тайно се надявах да не е по този начин, само че уви. Ние бяхме през зимата на две точки от Лудогорец като класиране, само че като качество на игра разликата беше доста огромна. За страдание този завършек на сезона се обрисуваше още от подготовката след оня срам от северномакедонските анонимници с 0:4.

Много хора упрекват управлението на ЦСКА, само че аз не мога да го упреквам откакто то прави всичко допустимо да издигне стадион. Плащат се заплатите без забавяния. Изплащат се остарели отговорности на всякакви анонимници, които са играли по 10 минути. За какво да виним управлението? То да не бърка в дълбока каца с неизчерпаеми запаси? Тези, които упрекват и злобеят против управлението, дават ли си сметка, че тъкмо поради него тимът съществува?! Докато притежателят обезпечава ЦСКА и тимът е на второ място това значи, че е финансово самостоятелен.
 ЦСКА с пробен състав против
ЦСКА с пробен състав против " моряците "

Кайседо с значима задача

За мен има честен срив в клуба, който е непонятен. Нещо се случва вътре в кухнята, за което не може да бъде съдено единствено управлението. Надявам се нещата да се оправят, само че с цел да се случи това би трябвало да има някаква мотивация, а тя идва, когато има положителни връзки вътре в самия тим. Явно атмосферата в отбора не е добра. Според мен това е повода ", разяснява Здравко Желязков пред " Мач Телеграф ".

" Как по този начин в Левски чужденците играят като за последно. Значи има някакъв обединител и тласък това да се случва. Морален, а не финансов, което приказва, че нашите задгранични играчи са неблагодарни като всички тези, които въобще не правят оценка в кой тим се намират.

Трябва да има честен тласък, който да надделее. Не бих споделил, че Алън Пардю е обединител. Вътре би трябвало да има просто съгласие. Спрях да се нервирам. Ние играем кошмарно от подготовката насам. Пардю е с богата визитка, само че той нито е правил подготовката на този тим, нито го е селектирал. Според мен просто има някакъв разкол измежду самите футболисти.

Чест прави на публиката, че през вчерашния ден беше зад тима, само че дано въпреки всичко да не забравяме, че ЦСКА е в това състояние от 6 месеца, а Левски е от 11 години и публиката им не ги е напуснала. Така, че дано да не се бием толкоз в гърдите. И други публики са доста правилни, само че в последните 11 години Левски подредиха толкоз калъфки, че в случай че тяхната аудитория беше като тази на ЦСКА трябваше да отидат да взривят управлението. Така, че да не пипаме управлението на ЦСКА. С една дума мога да дефинира това, което се случи през вчерашния ден на " Армията " след мача - дивотия! Какво са отговорни офисите, че в тима има няколко " куци коне ", които не заслужават да са в този клуб. Какво общо има това с материалната база. Това е под Маската на анонимника, изтребване на комплекси. Това няма общо с футбола.

Изходът от тази обстановка за " армейците " би трябвало да каже управлението какъв е. Разни бездарници в този тим би трябвало да бъдат изхвърлени час по-скоро. Този клуб има школа с млади фрагменти, да ги постановат и това е. И в случай че има пари да се купуват играчи - да се вземе един първокласен, а не да идват на кг свободни сътрудници, от които се чудят по какъв начин да се отърват всякакви тимове. Топката като тръгне към тях и сама бяга.

Не бих споделил, че във финала Левски е превъзхождал ЦСКА. В редиците на " алените " има доста слаби играчи, само че като цяло като качество са едно или две равнища над тези на " сините ". Те ни превъзхождаха с хъс и предпочитание. Мъри знае по какъв начин да изкара максимума от неговите играчи. Не мисля, че Стоилов с нещо е надхитрил Пардю. Той го победи с това, че извлича максимума от играчите си и знае кой къде да застане на терена ", приключи Желязков.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР