Един от най-очакваните концерти в София през лятото - на

...
Един от най-очакваните концерти в София през лятото - на
Коментари Харесай

"Тийвъри Корпорейшън" излизат в НИМ с пет вокалисти

Един от най-очакваните концерти в София през лятото - на американското електронно и лаундж дуо " Тийвъри Корпорейшън ", към този момент е след броени дни. Ерик Хилтън и Роб Гарса ще излязат пред българска аудитория във вторник (28 юни), а мястото е много извънредно - паркът на Националния исторически музей.

Вече са ясни и последните детайлности преди шоуто. " Тийвъри Корпорейшън " идват с петима посетител вокалисти, представляващи разнообразни етноси и културни обичаи. Така те ще показват другите лица на музиката на дуото, което във всеки от албумите си прави вълшебни музикални пътувания.

София е втората спирка от европейското турне на групата, озаглавено The Outernational Tour V.2, след Букурещ. В сетлиста ще участват някои по-непознати композиции, които рядко са изпълнявани онлайн. Но и огромните им шлагери " Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", " Lebanese Blonde ", " Until The Morning " и други

 

ОРГАНИЗАЦИОННИ ВЪПРОСИ

Организаторите поучават феновете да дойдат в зоната на НИМ в 18.30 часа с градски превоз (линия на тролей 2, автобусна линии 111, 304 и 63) или такси вместо с персонален автомобил. Доскоро зоната преди и към НИМ разполагаше с задоволително място за паркиране, само че заради превръщане на част от пътното платно в пешеходна зона и отхвърли на Столична община - регион Витоша да отвори тази зона и да спомагат за краткотрайно паркиране в заградената зона, местата за паркиране са мощно лимитирани.

Ако времето се окаже доста неподходящо и се чакат дъждове, то е планувана аварийна локация на закрито - " Интер Експо Център ". Решението за това ще бъде оповестено в понеделник, когато излезе точната прогноза за концерта.

Последни билети за концерта към момента се продават. Деца до 12 години ще бъдат допускани гратис, само че с компаньон с билет и попълнена декларация.

Вратите отварят в 18:30, като шоуто на " Тийвъри Корпорейшън " е планувано от 21:00 до 23:00 ч.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР