Един от най-обичаните български сериали в телевизионния ефир "Откраднат живот"

...
Един от най-обичаните български сериали в телевизионния ефир "Откраднат живот"
Коментари Харесай

Нов заслужен успех за български сериал през септември

Един от най-обичаните български сериали в телевизионния ефир "Откраднат живот " продължава да изненадва феновете с автентичен сюжет, безизходен сюжет и ужасно актьорско наличие. Влизането на трите огромни родни звезди – Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Владо Пенев, присъединяване на цяла плеяда обичани имена, познати от кино, телевизионните и театралните среди и младите гении, които за първи път изгряха на сцената на сериала, способстват за надмощието на българската продукция на NOVA пред турската поредност в същия часови пояс на втората по гледаемост телевизия бтв.

Шестият сезон на сериала - "Анатомия на гнева ", е следващото доказателство, че дейното население у нас (18-49 г.) трайно избира да гледа качествените родни продукции. През септември 29.6% от тази публика е избрала здравната драма, което е с 24% повече в съпоставяне със наличието на главния съперник по същото време. Най-голямо желание към сериала има дейното градско население (18-49 г.) и реализира аудиторен дял с 50% по-голям дял по отношение на турската поредност по втората по гледаемост телевизия бтв по същото време, а при феновете на възраст 18-34 години тази преднина е над 40%.

Над 1 милион (1 196 453) са онлайн видео гледанията на „ Откраднат живот “ досега, а феновете на продукцията не престават интензивно да наблюдават и разясняват протичащото се на екран и в обществените мрежи.

Междувременно най-успешният български медицински сериал ще продължи вълнуващата история с нови стъпки сред героите и обстановки, изискващи кураж и професионализъм. Границите сред любовта и другарството ще се заличат изцяло в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ - от вторник до петък, в 20:00ч. по NOVA.

Доктор Владов ще предложения лекар Хинова на балет, оставяйки я в съмнение по какъв начин да постъпи с персоналния си живот. Междувременно Христо Карагьозов ще направи изненада на сестра Райкова, която ще извади на повърхността възприятията му към нея. Кая от своя страна ще би трябвало да вземе решение дали да продължи да танцува в нощния бар, оказвайки се съвсем разкрита от лекарите в отделението. След визитата в операционната Фотев ще раздруса още веднъж болничното заведение с медийно внимание и тежки обвинявания.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР