Един от най-обичаните български певци и текстописци Любо Киров се

...
Един от най-обичаните български певци и текстописци Любо Киров се
Коментари Харесай

Любо Киров спешно опериран в Пловдив!

 Един от най-обичаните български артисти и текстописци Любо Киров се контузи по време на подготовките за премиите на " БГ радио " и потърси способена здравна помощ в Пловдив.

 

Киров постъпва в незабавно поделение на лечебно заведение с контузия на крайници. След извършените диагностични проучвания е открито, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие. Киров е избрал да се оперира в болница, въпреки положението му да не е изисквало незабавна оперативна интервенция.

 

" Той се довери на екипа ни и избра да се оперира тук, а не в София. Интервенцията, осъществена от мен, доктор Стоянов и доктор Симидчиев от отделението по Ортопедия и травматология мина сполучливо като се надяваме до няколко дни господин Киров към този момент да е на крайници, като възобновяване му ще продължи 1 месец “, разяснява доктор Николай Иванов, шеф на отделението в УМБАЛ " Пълмед “.

 

Въпреки отсъствието си от сцената на премиите на " БГ радио " Любо Киров завоюва наградата " БГ ария “ за " Не бих могъл “ с Павел и Венци Венц. Киров ще бъде изписан от лечебното заведение след броени дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР