Един от най-награждаваните български филми за последните години – “Вездесъщият,

...
Един от най-награждаваните български филми за последните години – “Вездесъщият,
Коментари Харесай

“Вездесъщият” завладява телевизионния ефир

Един от най-награждаваните български филми за последните години – “Вездесъщият ” , ще направи своята телевизионна премиера в българския ефир. След представянето си в кината лентата на режисьора Илиян Джевелеков ще изненада феновете на 9 юни, събота, от 22.15 ч. по NOVA.

Копродукцията на “Мирамар Филм ” и Нова Броудкастинг Груп победи на най-престижния фестивал на българския игрален филм “Златна роза ” през 2017 година, където обра пет съществени награди. Освен наградите за най-хубав филм, най-хубава мъжка и женска роля, “Вездесъщият ” взе и премиите на рецензията и публиката , което е казус в историята на фестивала. Лентата бе отличена с два наградата и на 22-рият Международен кино фестивал София Филм Фест.
 Вездесъщият NOVA
Филмът завоюва Наградата на гилдията на българските кинокритици за балкански филм и Наградата на интернационалната асоциация на професионалните кино критици и публицисти ФИПРЕССИ.

Актуалната тематика за персоналното пространство и трансформират ли се новите технологии за наблюдаване в бича на актуалното общество е съществена в сюжета на “Вездесъщият ”. Филмът споделя за писателя Емил Борилов, който снима живота към себе си, само че попада в клопката на рисково пристрастяване към живота и орисите на близки, познати и инцидентни хора. Неговото предпочитание да управлява всички към себе си и да дефинира тяхното бъдеще ще докара до непредсказуеми обрати и събития.-->

" Във кино лентата имам ужасно огромно его и пребивавам с мисълта, че мога безнаказано да бъда Вездесъщият. Героят ми е актьор и публицист, който е в търсене на ентусиазъм за идната си книга, защото първата е била доста сполучлива ", споделя за героя си артистът Велислав Павлов, който феновете към този момент познават и като лекар доктор Марио Ковачев от пети сезон на хитовия роден сериал „ Откраднат живот: Критична точка ”. Във „ Вездесъщият ” Велислав си партнира с актрисите Теодора и Весела Банинова, а звездният състав се добавя от Анастасия Лютова, Тони Минасян, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Валери Рангелов, Мария Славчева и Георги Стайков.
 Теодора Духовникова NOVA
“Темата на “Вездесъщият ” хрумна на режисьора Илиян Джевелеков преди четири години. Тръгнахме от концепцията героят да филмира какво му се случва, с цел да не не помни. После се задълбочихме в софтуерните претекстове да направиш пробив в съзнанието ”, разкрива сценаристът и продуцент на новия български филм Матей Константинов .
 Вездесъщият NOVA
“Вездесъщият ” е следващият филм, с който Нова Броудкастинг Груп затвърждава поддръжката си на качествени родни кино и телевизионни продукции на всички платформи. Не пропускайте развръзката в завладяващата история на новия български филм “Вездесъщият ” на 9 юни, събота, от 22.15 ч. по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР