Един от най-любимите ни режисьори - Уес Андерсън - ни

...
Един от най-любимите ни режисьори - Уес Андерсън - ни
Коментари Харесай

Нямаме търпение за новия филм на Уес Андерсън - вижте трейлъра!

Един от най-любимите ни режисьори - Уес Андерсън - ни зарадва с филмов откъс на най-новия си филм, давайки  ни опция да надникнем в историята за един вдовец (Джейсън Шварцман), неговия татко (Том Ханкс) и отдалечения необитаем град, в който те се оказват блокирани някъде около 1955 година Лентата включва и близка среща с извънземен живот...  Какво още чакаме от сантименталната комедия Asteroid City?

Уес Андерсън още веднъж залага на мощния актьорски състав, като този път описът е повече от впечатляващ - Скарлет Йохансон, Джейсън Шварцман, Том Хенкс, Джефри Райт, Тилда Суинтън, Браян Кренстън, Едуард Нортън, Ейдриън Броуди, Мая Хоук, Стийв Карел, Уилям Дефо, Марго Роби и Джеф Голдблум.

Триминутният филмов откъс несъмнено усили нетърпението ни до прекаленост, а Скарлет Йохансон е невероятна:

Сценарият на Asteroid City е писан взаимно с Роман Копола, с който работят по The Darjeeling Limited от 2007 година, Moonrise Kingdom от 2012 година и Isle of Dogs от 2018 г. , и действието се развива в измислено американско градче в  пустиня през 50-те години на предишния век, където се организира особено събитие по случай годишнината от приземяването на астероид в местността. Там се събират възпитаници и родители от цялата страна, само че ги чака изненада.

Първата прожекция на кино лентата е планувана  за филмовия фестивал в Кан през май, а премиерната дата за кината е в края на юли.
    View this post on Instagram           
A post shared by Asteroid City (@asteroidcity)

Това обаче не е всичко – тази година чакаме и още един филм от Уес Андерсън - The Wonderful Story of Henry Sugar, който ще бъде основан на едноименната сбирка от къси истории на писателя Роалд Дал, продукция на Netflix.  Отново със звезден състав, като в основните функции ще забележим Бенедикт Къмбърбач, Рейф Файнс, Дев Пател и Бен Кингсли.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР