Един от най-култовите герои в едноименния сериал Под прикритие“ –

...
Един от най-култовите герои в едноименния сериал Под прикритие“ –
Коментари Харесай

Ето защо един от главните актьори на „Под прикритие“ не е гледал нито един епизод на сериала

Един от най-култовите герои в едноименния сериал „ Под прикритие “ – Куката, изигран от българския артист Мариан Вълев, стана любим на необятната публика още в първите епизоди на сериала. Сега обаче Мариян Вълев се завръща, само че не с нова неповторима роля, а като режисьор и сценарист на кино лентата „ Лошо момиче “. Той ще се появи на екрана в деня, в който Вълев навършва своята петдесета годишнина, а точно – единадесети април. Лентата е снимана по няколко същински истории, които се трансформират в всемирен роман за децата, самотата им и тяхната комплицираност, себеосъзнаването. Някои от тях са персонално претърпени от Вълев и други, на които той става очевидец, пишат от БЛИЦ.

В ролята на основната героиня от „ Лошо момиче “ – Жанета, влиза актриса, която към този момент е позната на феновете от „ Под прикритие “ – Любомира Пашева. Тя е надарена състезателка по художествена гимнастика, известна измежду своята компания като Жожо, която се пречупва пред упоритостите на майка си – в ролята – Станислава Армутлиева, да бъде най-хубавата.
По отношение на кино лентата, Вълев е уверен, че всеки, който го гледа би разпознал себе си в него и добавя: „ Аз самият съм правил отвратителни неща. Причинявал съм си какво ли не. Предполагам, съм от тези самодеструктивни видове, както психолозите се показват. Но поради това съм помъдрял “. Той споделя още, че не обича да гледа филми, в които взе участие и заради тази причина не е гледал нито един епизод на „ Под прикритие “ – сериалът, който го е изстрелял на върха с помощта на неповторимата му, запаметяваща се роля.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР