Един от най-известните модни инфлуенсъри – , често включва шортите

...
Един от най-известните модни инфлуенсъри – , често включва шортите
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 12 шорти от деним, вдъхновени от стила на Киара Ферани

Един от най-известните фешън инфлуенсъри –, постоянно включва късите панталони от деним в стайлинга си. Направи го и по време на едно от последните си пътувания, показвайки ни по какъв начин могат да наподобяват елегантно и стилно в летните горещи дни. Достатъчно е да се комбинират с къса блуза и равни чехли или сандали, с цел да станат част от един удобен аутфит, подобаващ за дълги разходки в някой обичан град. Точно по този начин ги носят късите панталони и огромна част от звездите, по този начин ги видяхме и на стилните сцени.

 От понеделник още веднъж с маски в градския превоз 22 юли 2022 | В София още веднъж се вкарват по-строги противоепидемични ограничения – носенето на маски става наложително в градския...
Много хора биха свързали късите панталони от деним с тийнейджърските си години, само че това напълно не значи, че не можем да ги носим като пораснали девойки. Достатъчно е да прибавим бял тишърт, някакво украшение и сандали. Можем да приключим тази визия с някоя от обичаните ни, които и това лято са must have.

И в случай че въпреки всичко ви тормозят прекомерно късите дължини, можете да изберете от моделите вид „ бермуди “, които са с дължина малко над коляното и които също са много настоящи към този момент второ лято. Те са съвършени за носене с бяла или цветна риза и даже на ток. Така че разгледайте галерията ни, с цел да видите какви находки сме избрали през днешния ден, отдадени на късите дънкови панталони!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР