Един от най-известните испански певци, Хулио Иглесиас, се оказа в

...
Един от най-известните испански певци, Хулио Иглесиас, се оказа в
Коментари Харесай

42 кг. зарзават и пилешко в багажа - задържаха Хулио Иглесиас на летището в Доминикана

Един от най-известните испански артисти, Хулио Иглесиас, се оказа в неловка обстановка на летището в Доминиканската република, откакто куфарите му са били арестувани, написа изданието „ Евро Уикли Нюз “. Легендарният артист, който отпразнува 80-ия си рожден ден предишния септември, живее сред Бахамските острови и Доминиканската република.

На 10 януари решил да лети от островите към Доминикана, само че на летището в Пунта Кана е арестуван, тъй като митническите чиновници разкрили пресните артикули, вносът на които е неразрешен на територията на страната.

Властите разкрили в куфара му 42 кг храна - ягоди, малини, боровинки, домати, цвекло, целина, спанак, марули и тарелки с пилешко месо, които той възнамерявал да внесе от Бахамските острови в Доминиканската република.

Инцидентът е довел до конфискуване на багажа на Иглесиас и той е бил на ръба да му бъдат повдигнати обвинявания за превозването на такова огромно количество храна.

Министърът на земеделието на Доминиканската република изяснява, че „ някои артикули би трябвало да бъдат карантинирани “. А с цел да оправдае артиста, министърът добавя, че освен той, а и доста други хора придвижват храна в куфарите си.

Инцидентът обаче накара всички да се чудят дали Иглесиас е имал съответна причина да транспортира такова доста количество храна. Независимо дали става дума за неповторими желания, специфични диетични условия или други аргументи.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР