Един от най-известните астролози в света – Линда Гудман, нарича

...
Един от най-известните астролози в света – Линда Гудман, нарича
Коментари Харесай

ЗАЩО ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ Е ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНА

Един от най-известните астролози в света – Линда Гудман, назовава дамата Телец „ солта на живота “. Това мощно определение въобще не е инцидентно. Ако познавате такива дами, вие знаете, че те излъчват непоклатимост. Те излъчват увереността, че всичко ще се подреди по най-хубавия вероятен метод и щастието веднага ще потропа на вратата. Жената Телец няма да остави никой, в никакъв случай и по никакъв мотив в неволя. Тя е родена да бъде майка, само че не само в оня гальовен смисъл, който се придава нормално на Раците. Тя е майка освен на личните си деца. Тя е майка на всеки, който се нуждае от майчинска мощ. Често дамата Телец даже няма да прояви деликатност. Може да ви наподобява даже грубовата, някак мъжкарана, само че тя ще направи за вас това, което никой различен не би могъл. И ще го направи с лекост и с възприятие за комизъм, тъй че вие никога да не се почувствате длъжен.

Начинът й на другарство е като цяло подобен – лек и ненатоварващ. Обикновено хората се усещат прелестно в компанията й, тъй като тя основава освен сигурност. Тя има луксозно възприятие за комизъм и няма да ви остави дълго без смях.

Тя почита правилните другарства и точните хора. Кифленските номера въобще не са по усета й. Ако някой мъж чака от нея фасони и игрички, е сбъркал адреса. Жената Телец няма никакво време, нито пък интерес към игрите и по тази причина мъжът до нея би трябвало да бъде също толкоз почтен, открит, постоянен и самоуверен.

Жената Телец не чака да й се подаряват цветя и бижута, само че тя вижда дребните жестове, тъй че без значение дали сте неин другар, мъж или дете, изненадвайте я. Например, в случай че е загатнала, че доста желае да отиде на някой нов филм, вземете два билета и я заведете. После непременно завършете вечерта в ресторант с хубава кухня, тъй като дамата Телец обича да си угажда. Тя цени положителната, качествена храна, както и хубавото вино, и ще ви бъде безпределно признателна, в случай че понякога й оферирате някакво кулинарно премеждие.

Като приказваме за завършения, тази жена ги обожава! Ако живеете с нея, вие ще сте във вихъра на някакво ново премеждие непрекъснато. Не бъдете скучни, не бъдете и слабохарактерни, с цел да не си събере Телецът багажа и с цел да не ви остави пред тв приемника с новините в 6, хуквайки да основава своите лични „ вести “ из необятния свят.

Животът с жена Телец постоянно е апетитен, цялостен с изненади, грижовност, смях, пътешествия и изненади. На всичко от горната страна тя е лоялна, възвишена, способна да обича постоянно. Силата й, побрана в нежната осанка на момиче, я прави неустоимо привлекателна и вие сте щастливец, в случай че сте мъжът на едно такова Чудо.

Инфо: блага.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР