Един от най-изследваните случаи на спонтанно самозапалване в Ирландия …В

...
Един от най-изследваните случаи на спонтанно самозапалване в Ирландия …В
Коментари Харесай

Един от най-изследваните случаи на спонтанно самозапалване в Ирландия

Един от най-изследваните случаи на непринудено самозапалване в Ирландия …В историята, през последния половин век, този чудноват случай остава освен един от най-изследваните случаи на непринудено самозапалване, само че и като първи (и към момента последен) случай на непринудено изгаряне на човек в Ирландия (Éire). (HiddenTruth.site)Майкъл Фаерти (Michael Faherty) бил 76-годишен мъж, който живеел в град Голуей (Galway), Ирландия. На 22 декември 2010 година, съвсем изгорялото му тяло е намерено в личната му къща, сред камината и стола, в който е седял преди случая.Повърхността на тялото на Фаерти съвсем се трансформирала в твърда черна пепел. Само краката били изцяло недокоснати. Също по този начин, огънят не е засегнал нищо в стаята, като се изключи пода под тялото.

 Къщата на Майкъл Фаерти
Къщата на Майкъл Фаерти На пръв взор излиза наяве, че това е нещо извънредно. Най-вероятно един от тези мистериозни случаи на непринудено самозапалване на хора, които към момента не могат да бъдат научно обяснени.Съседът на Фаерти – Манън, усетил в средата на нощта мощна миризма на изгоряло. Манън излязъл на открито и видял, че от полуотворения прозорец на Фаерти излиза мрачен пушек. Почукал на вратата, само че никой не му отворил и тогава повикал пожарникарите.
Тялото на Фаерти лежало по тил, а главата му била по посока на камината. Оказало се, че огънят не е бил от камината. Имало изявления, че е допустимо, огън да е попаднал върху тялото на мъжа, до момента в който той към момента е седял или спял в креслото, след което е имал сили единствено да се изправи и по-късно да падне на пода.Четете още: Биоинженери научиха бактерии да секретират псилоцибинСледователите и патологът били комплицирани от такава странна гибел. Според следователя Киран Маклафлин, който имал зад тила си 25 години работа, в никакъв случай не е разследвал подобен необикновен случай.

 2 - Един от най-изследваните случаи на непринудено самозапалване в Ирландия (18+)
Патологът разкрил, че умрелият е диабетик и страда от високо кръвно налягане, само че тази нощ, здравословното му положение било приемливо положително. Смъртта му не е настъпила в резултат на сърдечен удар.Истинската причина за гибелта на индивида остава необяснима. Официално било оповестено, че е умрял от “прекалено огромен % на изгаряния “.Когато спонтанното самозапалване било оповестено като причина за случая, полицията получила доста рецензии, защото множеството хора считали, че това е небивалица.Критиците споделили, че най-вероятно въглен е паднал от камината и е запалил халата на Фаерти. Но по какъв начин може се изясни, че Фаерти продължавал да седи на стола и да гори жив, без даже да се разсъни? Доказано е, че съшата нощ той не злоупотребил с алкохол.Когато се е събудил, за какво е паднал на пода и не е могъл да избяга? Толкова ли си мощно е горял, че не е могъл да помръдне? Но за какво тогава нито една движимост до камината не е развалена от огъня?Може ли Фаерти да се е запалил, до момента в който е стоял до камината? Но в случай че е по този начин, за какво не е можел да се отдръпне най-малко на стъпка по-далеч от камината?

 spontaneous comb - Един от най-изследваните случаи на непринудено самозапалване в Ирландия (18+)
В суматохата, когато огънят погълне тялото на човек, най-вероятно той ще побегне с главата напред, бързо да откри вода или одеяло, с цел да загаси пламъка. Със сигурност няма да стои на място.Освен, в случай че горенето в действителност е непринудено и извънредно бързо гълтам цялото тяло на човек, изгаряйки от вътре на открито всичко. В този случай, той може незабавно да се срине и да почине в мъчителен потрес.Все още има повече въпроси, в сравнение с отговори за този случай, само че следствието от дълго време е публично прекъснато.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР