Един от най-хубавите сериали – на Netflix – поема огромен

...
Един от най-хубавите сериали – на Netflix – поема огромен
Коментари Харесай

Новият състав на Короната е многообещаващ!

Един от най-хубавите сериали – на Netflix – поема голям риск за третия и четвъртия си сезон. Дори не се сещам за сходен случай, при който целия актьорски състав на един филм е сменен в хода на описа. Обикновено сме привикнали това да става с принуда и в специфичен случай, който в множеството случаи е предупреден неуспех.

Хората привикнаха с прослойка на „ Короната “ и мъчно привикват с промени, само че сериалът се развива във времето и в действителност беше по-логично актьорите да бъдат заменени (всеки сезон отразява 10 години от царуването на Елизабет Втора), вместо Клеър Фой и останалите да бъдат състарявани с грим и технологии. А другите бяха не по-малко възхитителни – Мат Смит като принц Филип и Венеса Кърби като принцеса Маргарет вдинаха много летвата пред идната промяна.

В последните седмици бяха оповестени идващите артисти за главните функции в „ Короната “. Те са изключително значими и ще имат огромна отговорност, тъй като би трябвало да изнесат едни сложни десетилетия за английското кралско семейство до 1992 – кавги, любови, разлъки, разводи...истинска сапунена опера. Отговорността за този каст на основателя Питър Морган е голяма.

Вижте и замените, за които се знае досега: 

Джон О‘Конър като принц Чарлз



Тобиас Мензиес като принц Филип

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР