Един от най-големите тенисисти на нашето време Анди Мъри беше

...
Един от най-големите тенисисти на нашето време Анди Мъри беше
Коментари Харесай

Анди Мъри играе на двойки на Уимбълдън, може да остане на корта

Един от най-големите тенисисти на нашето време Анди Мъри беше оповестил, че възнамерява да се откаже от спорта след Уимбълдън поради непрекъснатите проблеми с бедрото. Но откакто му беше поставена изкуствена става, към този момент се усеща доста по-добре и даже обмисля да продължи кариерата си.

Той добави, че няма да взе участие в Ол Инглънд Клъб на сингъл тази година, тъкмо поради концепцията да даде още един финален късмет за рестарт на кариерата си на сингъл. Затова в Лондон ще се пусне единствено в конкуренцията на двойки.

"Нямам болежка и това е най-важното. Сега би трябвало да видя по какъв начин ще се държи бедрото ми в игрова конюнктура, по тази причина ще стартира на двойки на Уимбълдън. Доколкото виждам, Боб Брайън се оправя ужасно. И по-късно ще видя по какъв начин ще се получат нещата на сингъл. "

"Ако не преставам да се усещам добре, явно ще дам късмет на кариерата си един финален път. И преди споделих, че в случай че не се усещам ОК, ще направя едно последно присъединяване на Уимбълдън и ще спра. Но в случай че продължа да се усещам добре, най-нормалното е да се опитам да се върна на корта. "

"Все отново едвам неотдавна започнах да се движа обикновено още веднъж и към момента нямах задоволително време да се приготвя обикновено за сезона на трева. Щях да имам единствено шест дни за естествена подготовка за сингъл, тъй че ще вземам участие единствено на двойки ", съобщи Мъри пред вестник "Таймс ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР