Един от най-емблематичните участници от четвърти сезон на „Гласът на

...
Един от най-емблематичните участници от четвърти сезон на „Гласът на
Коментари Харесай

Ива от „Гласът на България“ пребори анорексията с музика, пусна първо парче!

Един от най-емблематичните участници от четвърти сезон на „ Гласът на България “ Ива Тодорова, цъфти и жъне триумфи и след края на шоуто. По време на предаването напролет Ива сама описа, че е изгубила волята си за живот поради подлата болест анорексия. Нейн избавител в тази тежка борба е била музиката, която й е давала мощ, а след това Ива взема решение, че точно тя ще бъде пътеводната й светлина.

По тази причина тя се записва за присъединяване в най-голямото музикално риалити у нас, където обира овациите и на треньорите, и на феновете. Селекцията на гении в шоуто беше убийствено добра, както и конкуренцията посред им. Доказателството за това са сполучливо осъществените музикални планове освен на побдителя Радко Петков, само че и на други основни участници, измежду които Кристиан Грънчаров, Мишо Мишев, а също и Ива Тодорова. Тя не съумя да стигне чак до финалните концерти, само че за сметка на това продължи да се развива.

Тази седмица тя показва дебютната си ария „ Още време “. Освен съвременен тежък саунд, парчето и видеото към него носят мощно обръщение на публиката – и с визията, и с текста. „ Животът е това, което дръзвам. Аз просто дръзвам да пребивавам! “, декларира самоуверено Ива в песента си. И въпреки едвам 16-годишна, Ива несъмнено съумява да бъде от личностите, формирали рано борбен дух и мощен темперамент. Спортист с желязна воля, само че създател по душа, тя е от малцината млади ексцентрични хора, които знаят какво тъкмо желаят от живота, самоуверено слагат задачите си и храбро следват пътя към тях. Ива спортува интензивно, пее, свири на китара и сред всичко това се приготвя да учи архитектура.

След като побеждава заболяването, Ива може да бъде образец за множеството девойки на нейната възраст, които падат в клопката на жестоките диети, които могат да доведат до тежки последици. Сега тя с усмивка приказва за поуките от тази персонална битка. Винаги безусловно подкрепяна от фамилията си, и този път тя може да се похвали с дейното им присъединяване в парчето „ Още време “. Освен че са продуценти на плана, татко й е направил и ексцентричната анимация в клипа, основан по концепция на Ива и сестра й.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР