Един от най-емблематичните модели блуза не само за спортисти, но

...
Един от най-емблематичните модели блуза не само за спортисти, но
Коментари Харесай

Иновацията, която готвят от Ralph Lauren

Един от най-емблематичните модели блуза освен за спортисти, само че и за всеки обожател на класическия жанр, са ризите с поло яка. Едва ли има фешън марка, която да ги схваща по-добре от Ralph Laurеn.

От марката са избрали Откритото състезание на Австралия по тенис, с цел да показват новаторски модел.

RLX Clarus Polo Shirt е от 100% памук, само че е предопределен за деен спорт. Което значи, че Ralph Laurеn работят с научния стартъп Natural Fiber Welding, с цел да трансфорат рециклиран и нов памук в материя, която попива бързо влагата от тялото и също толкоз бързо изсъхва.

По този метод памучната поло риза не отстъпва като качества на спортните тениски от полиестер и найлон, само че е направена от натурален материал. " С представянето на RLX Clarus Polo Shirt използваме най-знаковия си артикул, с цел да представим нова технология, която да промени промишлеността ", споделя Дейвид Лорън от Ralph Laurеn.

Лице на новия модел на марката по време на Откритото състезание на Австралия, на което Ralph Laurеn са публични спонсори, е професионалният състезател по австралийски футбол Джош Кавайо (на заглавната снимка).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР