Един от най-доверените хора на бившия премиер Кирил Петков -

...
Един от най-доверените хора на бившия премиер Кирил Петков -
Коментари Харесай

Знаков кадър на "Продължаваме промяната" напуска политиката

Един от най-доверените хора на някогашния министър председател Кирил Петков - неговият консултант в министерство на стопанската система до момента в който беше длъжностен министър, а по-късно и в кабинета му на министър-председател Яна Балникова заяви, че се отдръпва от политиката.

" За страдание по напълно персонални аргументи няма да имам опция да продължа да се занимавам с политика. От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и поддръжката през миналата година! ", написа във " Facebook " тя.



Балникова е вторият човек от околните сътрудници на Кирил Петков, който няма да взе участие в борбата за 48-я парламент. Вчера сходен анонс направи и представителят на кабинета Лена Бориславова, която на " Продължаваме промяната " поради персоналните офанзиви от последните месеци към нея.

На предварителните парламентарни избори Яна Балникова поведе листата на " Продължаваме промяната " в Габрово (тя е родом от там) и съумя да завоюва депутатско място. След като Кирил Петков стана министър председател го последва като консултант в Министерски съвет.

" Заради моето излизане от политиката се постанова и изборът на нов лидер на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово. С интерес проследявам какво ще е окончателното решение на управлението на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам тя да включва хора, които са от град Габврово и ползите на региона да бъдат съответно защитавани! ", добавя тя.

От написаното може да се допусна, че Балникова не е съгласна с изнесената в някои медии информация, че лидер на листата на " Продължаваме промяната " ще стане някогашния министър на спорта Радостин Василев, който стана един от хората, напуснали партията на Станислав Трифонов " ИТН ".

Наскоро в изявление за БиТиВи Василев съобщи, че се водят договаряния с " Продължаваме промяната " за общо явяване на изборите на 2 октомври. От думите му се разбра, че той няма да бъде претендент за народен представител от Плевен, където в три следващи избора предходната година бе лидер от листата на " ИТН ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР