Един от най-добрите модели според Renault феновете – хотхечът Megane

...
Един от най-добрите модели според Renault феновете – хотхечът Megane
Коментари Харесай

Renault се отказва от най-бързия Megane

Един от най-хубавите модели съгласно Renault почитателите – хотхечът Megane RS ще завърши своя живот през идната година. Новината бе публично доказана от представител на Renault в скорошно изявление пред австралийското издание Drive. Глен Сийли, който заема позицията на общоприет управител в Renault Австралия съобщи, че Megane RS ще бъде изваден от гамата на френската компания в края на 2023 година.



Сийли не съобщи, че това ще се случи в международен мащаб, само че ясно загатна, че точно това ще бъде бъдещето на хотхеча. “ Megane RS стопира през идната година. Все още не знам крайната дата на произвеждане, само че от позиция на производството, то няма да продължи след края на идната година. Търсенето на хотхечовете в Европа понижава. Те могат да бъдат сменени с електрически коли. И има логичност за трансформацията. ”.



Това изявление пък подсказва, че Renault евентуално готви по-наточена версия на електрическия Megane E-Tech. Към момента бензиновия Megane RS се предлага с оптималната мощ от 300 конски сили и 420 нютон метра в най-наточеното Trophy осъществяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР