Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500

...
Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500
Коментари Харесай

Един от най-богатите българи взе 33-годишна кметска щерка

Един от най-богатите българи с хипотетични активи за над 500 млн. лв. – 61-годишният Митко Събев - притежател на " Гранд хотел Поморие " и " Гардения Бийч Палас " в Поморие, който от едната страна граничи с езерото, а от другата - с Черно море, е на меден месец с новата си брачна половинка.

Олигархът сподели заветното „ Да “ на 23 юни на изискана гала в Арапя, където той има луксозна къща на морския бряг, чийто елегантен интериор е дело на фамозната " Code rouge " на топ-дизайнера Ружа Стойкова. Щастливата булка е 33-годишната Дарина Валеева, която сподели пръстен с диаманти за 5-цифрена сума в щатски долари, оповестява Флагман.бг.

Доста по-младата от жениха хубавица е по-голямата от двете доведени дъщери на дългогодишния варненски кмет Кирил Йорданов. За татко й пък се знае, че е един от най-приближените хора до президента на Русия – Владимир Путин.

Митко Събев стартира бизнеса си с компанията „ Феста “, която и все още е притежател на варненския делфинариум, дружно с тогавашната си брачната половинка – банкерката Петя Славова. Спонсор им е милионерът от латвийски генезис Денис Ершов.

Митко и Петя от дълго време са разграничени, само че имат общ бизнес. Събев е татко на 4 деца.

Дарина Валеева е родена в Москва, само че от дете живее във Варна. Майка й – впечатляващата Елена, стана трета брачна половинка на кмета Кирил Йорданов. Освен двете си дъщери от първия брак, Елена и Кирил имат общ наследник. Първият й мъж е знаковият съветски предприемач Марат Валеев, който се сочи за извънредно непосредствен до Путин.

По време на развода сред Кирил Йорданов и Елена през 2013 година медиите писаха, че след раздялата си с олигарха Марат Валеев, тя е пристигнала в България с 10 милиона евро.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР