Един от любимите ни плодове, това са крушите. Те са

...
Един от любимите ни плодове, това са крушите. Те са
Коментари Харесай

Плодът, който гони махмурлука

Един от обичаните ни плодове, това са крушите. Те са сладки, сочни и божествено вкусни. Да не приказваме, че са несравнимо вкусни. С тях можете да си извършите сладка, смутита, десерти и каквото друго ви се похапва.

Има обаче още една причина, заради която си коства толкоз доста да обичате круши – с тях можете да прогоните махмурлука и освен това за негативно малко време.

Счита се, че плодовете съумяват да понижат алкохолното наличие в кръвта на човек. Крушите щадят от неразположение, което нормално усещаме след препиване. Има обаче една специфичност, с която би трябвало да се съобразите. Плодът следва да бъде употребяван преди самата почерпка, а не след нея. В противоположен случай няма по какъв начин да се възползвате от това тяхно потребно деяние.
ТЕЗИ неща ще ви накарат да чувствате МАХМУРЛУК, без да сте пили
Не е извънредно да се разсъните с махмурлук след нощ на пиянство. Но в случай че се разсъните с разтърсващо главоболие, гадене и възприятие на дехидрат...
Прочети повече
Разбира се, крушите имат и редица други потребни свойства, които никога не трябва да пренебрегвате. Жълтите плодове съдържат антиоксиданти и съумяват да се борят с възпалителните процеси.

Те са богати още на йод, фосфор, магнезий, калий, калций, витамин А, витамин С, витамин В2, витамин В3, витамин В4, витамин В9, витамин К.

Да не забравяме да споменем, че крушите са богати и на флавоноиди. Може най-спокойно да консумирате този плод, в случай че страдате от запек, проблеми с очите, чревни разстройства, слаб имунитет, затлъстяване и друго.

Не забравяйте постоянно да похапвате круши, те са извънредно потребни за организма на човек. Ако сте решили да се почерпите, изпийте няколко чаши сок от плода, преди потреблението на алкохолни напитки. Така на идващия ден от махмурлука няма да има и диря и ще се чувствате свежи и енергични, както нормално.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР