Един от капитаните на България - Павел Маринов, похвали атмосферата

...
Един от капитаните на България - Павел Маринов, похвали атмосферата
Коментари Харесай

Павел Маринов: Сега всеки има желание да играе за България

Един от капитаните на България - Павел Маринов, похвали атмосферата в националния тим по баскетбол и сподели, че обстановката е много изменена по отношение на предишни години. Любомир Минчев събра националите за идните два квалификационни мача от пресявките за Мондиал 2019 против Босна и Херцеговина вкъщи и против Франция като посетител, а Маринов приказва пред Канал 3.

“Имаме малко време за подготовка. Системата ни е ясна. Тренировките са значими от позиция на сработката. Всички идваме с огромно предпочитание тук. И играем с готовност. Преди години, когато се събирахме, беше оцеляване. Сега настроението е по напълно друг метод. Може би поради резултатите, само че атмосферата е добре и всеки има предпочитание да играе за България”, сподели той.

“Босненският баскетбол е част от югославската школа. Традиционен и мощен спорт е. Не знам с какъв състав ще са, само че това не е значимо. Важно е по какъв начин ние ще изиграем този мач. Играем с сила и същинско предпочитание за победа, това е ключово”, добави капитанът.

“Без Везенков е друго. Той е диамантът на нашия баскетбол. В българския спорт е потвърдено име. Ще ни липсва. Прати ни известие, поздрави ни, пожела ни триумф. Единственото, което можем да напрвим е да се съберем дружно. Има водач, има кой да поеме отговорност. Просто някой би трябвало да направи крачка напред. Смятам, че е постижимо”, показа още Павел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР