Един от фаворитите за титлата в английската Висша лига Ливърпул

...
Един от фаворитите за титлата в английската Висша лига Ливърпул
Коментари Харесай

Нуниес и Салах спасиха Ливърпул от поражение на старта във Висшата лига

Един от любимците за купата в британската Висша лига Ливърпул започва новата акция с тъждество 2:2 като посетител на новака Фулъм.

Футболистите на Юрген Клоп на два пъти се оказваха догонващи в резултата против " котиджърс ", само че с попадения на звездите си Дарвин Нуниес и Мохамед Салах въпреки всичко си потеглиха с точка от Лондон.

Голмайсторът на Фулъм от предишния сезон в Чемпиъншип Александър Митрович даде задатък на своя отбор в 32-та минута, когато засече с глава центриране на Кени Тете.

В 64-та минута обаче " мърсисайдци " изравниха резултата, когато Мохамед Салах достави ниско подаване за Дарвин Нуниес, а уругваецът с ефектно осъществяване откри головата си сметка за новия си клуб във Висшата лига.

Само осем минути по-късно обаче домакините още веднъж излязоха напред, а за повторно в срещата прецизен беше Александър Митрович. Този път сърбинът беше съборен в наказателното поле от Върджил ван Дайк и макар митингите на гостите арбитърът отсъди дузпа, която Митрович трансформира в гол.

В 80-та минута обаче Ливърпул за повторно възвърне паритета след недоразумение в защита на домакините, което разреши на топката да стигне до Нуниес. Нападателят обаче нямаше време за реакция и кълбото просто се отклони от тялото му, само че за негово благополучие стигна до Мохамед Салах, който без никакво закъснение осъществя за 2:2.

В самия край гостите можеха даже да измъкнат трите точки посредством капитана си Джордан Хендерсън, само че неговият удар от отдалеченост се отби от напречната греда, запазвайки равенството.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР