Един от четиримата жандармеристи, които тази сутрин катастрофираха с два

...
Един от четиримата жандармеристи, които тази сутрин катастрофираха с два
Коментари Харесай

Стана ясна причината за катастрофата с двата джипа на жандар...

Един от четиримата жандармеристи, които тази заран катастрофираха с два джипа  край Царево, е признат в реанимация в тежко положение и незабавно се постанова да бъде опериран. Другите трима жандармеристи са настанени в отделението „ Ортопедия и травматология “ с разнообразни счупвания, написа " Флагман ".

И четиримата са в УМБАЛ-Бургас. Служителят, който е настанен в интензивното поделение, е с гръдна контузия.

По първични данни, до конфликта се е стигнало, откакто водачът на единия джип е задремал зад кормилото. Той и съекипникът му се прибирали от нощна промяна. На пътя сред Царево и Малко Търново се засичат с друга служебна кола, която към този момент е застъпила на дневен пост.

И четиримата потърпевши жандармеристи са командировани по границата от службата в Кърджали. Взети са кръвни проби за разбор за алкохол и дрога и от четиримата, само че те са изпратени в профилирана софийска лаборатория и към момента няма резултати. 

Пътят от разклона до Босна към разклона за Граматиково към този момент е отворен. 

По вредите на държавните коли може да се съди, че ударът им по правия сектор фактически е преден и допуска скорост не по-малка от 80 км/ч. Нямаме изясненост дали служителят, който се намира в реанимация е заспалият зад кормилото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР