Един от бившите кандидати за ръководител на Българския футболен съюз

...
Един от бившите кандидати за ръководител на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Георги Захариев: Ще продължа да съм опозиция и критик

Един от някогашните претенденти за началник на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев ще продължи да се бори, гласът му да бъде чут, без значение от ръководителите в централата.

Футболният сътрудник е безапелационен, че в новия Изпълком на футболната централа би трябвало да има представители на опозицията.

" Коментирах с останалите претенденти, дали бихме взели участие в Изпълкома. Те споделиха, че ще имитираме активност, в случай че не съберем болшинство. Опасно е в Изпълкома да има единствено хора на Георги Иванов. Трябва да има най-малко един глас, който да дава сигнал, в случай че има нещо неправилно. Най-вероятно ще бъдат определени хората предложение от Гонзо. Сигурен съм, че хората даже не знаят кои са хората, препоръчани за Изпълкома ", показа той след Конгреса.

Според него Георги Иванов надали би решил световните проблеми на българския футбол.

" Не видях нищо неправилно, въпреки да имаше процедурни хватки. Клубовете припознават Георги Иванов. Феновете на българския футбол не желаеха това. Клубовете търсят човек, който да им реши ежедневните проблеми, а не световните проблеми за българския футбол. Продължавам да не знам метода на Георги Иванов за проблемите в българския футбол, тъй като той приказва общи приказки. Аз ще продължа да съм съпротива и критик ", добави той.

Георги Захариев призна, че се е надявал на друг процес на Конгреса.

" Време можеше да дам на Димитър Бербатов като нов човек. Георги Иванов е механически шеф на БФС, не е нов. От него чакам резултати още в понеделник. Това е ситуацията, без значение дали ни харесва. Глас клубен - глас Божи. Представях си футбола в България по друг метод. Ще осъждам Георги Иванов по делата му ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР