Един от асовете на ЦСКА Москва Никола Влашич изуми с

...
Един от асовете на ЦСКА Москва Никола Влашич изуми с
Коментари Харесай

Никола Влашич: Лудогорец

Един от асовете на ЦСКА Москва Никола Влашич изуми с изявлението си във връзка мача с Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа предишния четвъртък. Руснаците бяха направени за смях на " Лудогорец Арена " и си потеглиха унизени след 1:5.

Според хърватина обаче българският първенец не е бил чак толкоз по-добър, колкото демонстрира изражението на резултата. Той беше върнат да разяснява втората най-тежка загуба на отбора в историята му в евротурнирите след триумфа над Краснодар във вътрешния шампионат.

" Какво да ви кажа, тежко посещение и тежка загуба. Просто не показахме същинското си лице. Просто всеки тим има такива мачове, в които нищо не му се получава и инкасира тежко проваляне. Но това не значи, че те бяха пет пъти по-добри от нас. Всъщност, не бяха чак толкоз по-добри. "

" Единственото, което можехме да създадем, беше да забравим колкото се може по-бързо този резултат и да се концентрираме върху мача с Краснодар. Направихме го и взехме успеха, което беше доста значимо ", съобщи Влашич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР