Един ден, отделен специално за нас – момичетата, може да

...
Един ден, отделен специално за нас – момичетата, може да
Коментари Харесай

Кулинарният тур на момичетата в месеца на ресторантите в Sofia Ring Mall

Един ден, обособен особено за нас – девойките, може да е ревитализиращ повече от всевъзможни процедури! С пролетното възобновяване на природата е време и ние да си посветим малко време за хубава пролетна храна, ново меню, за какво не и да опитаме нови усети от света? Всички обичаме това!

Вече не е нужно да обикаляме обособените страни, с цел да опитаме същински положително прошуто или италианско джелато. Добра тортия към този момент има и у нас, а салатите напролет - наложителна съставна част за свежестта ни, са все по-причудливи и провокират сетивата ни с нови забавни комбинации.
 Върнаха мистериозно откраднати ръкописи на Дарвин 15 апр 2022 | През 2001 година някой е откраднал скъпи ръкописи на британския академик Чарлз Дарвин от библиотеката на университета...
Всичко това, събрано на едно място, предлага Sofia Ring Mall, където през април е месец на заведенията за хранене. Тук може да хапнем извънредно стилна храна с предписания, предлагани единствено в границите на 30 дни в 4-те ресторанта от априлската акция. Освен удоволствието за небцето и положителното въодушевление, може и да спечелим премия като участваме в специфична игра.

" Момичетата от града " направихме кулинарен тур, с цел да опитаме предложенията на шеф-готвачите за април с хрумвания от Средиземноморието та чааак до далечния Изток, и избрахме нашите любимци от менюто.



В утринния час слънцето нежно огрява Витоша и региона на Sofia Ring Mall . Чудесно време за италианско кафе на терасата на Roma Bene. Кафето им е извънредно и прелестно върви със сладолед- сорбе от малина и втора топка с усет на италиански самун с масло и мармалад. Слушаме елегантна италианска музика и си мечтаем за италианската Ривиера. Канят ни на обяд с домашна прясна паста с рагу от дивеч - еленско и глиган, и салата „ Примавера “ с бейби спанак, горгонзола, слънчоглед, чери домати и авокадо. Ухае неустоимо, а усетите са леки и припомнят за Рим и Тоскана...



В Edo sushi & Teppanyaki през април специфичните оферти са салата с краб, урамаки звук татаки със скариди в темпура и ананас. Има вид и със сьомга, и двата типа суши от априлското меню са неустоимо свежи и леки с неповторимата юзу кошо майонеза, която оценихме високо. За феновете на по-стабилното ядене оферират лют удон с кайма от телешко и агнешко – в действителност предизвикателство за сетивата и феновете на лютото. И до момента в който приказваме за лекотата на храната напролет и лятото, опитваме десерта – кокосов крем със сладко от манго – лек и тънък свършек в азиатски жанр, поднесен в стилната японска конюнктура, която доста ни подхожда.



За феновете на бургерите в Crystal Burger &Steak са създали априлско пролетно меню със салата от спанак и пъдпъдъчи яйца и агнешки бургер. Топи се в устата с неповторимия сос от маскарпоне, крема сирене и пресни билки с радостна гарнитура от панирани разноцветни чушки. Десертът тук е доста изкушаващ – шокосфера с фъстъчено масло и грациозен какаов свършек.



VICTORIA предлага охолно априлско меню с най-различни заемки от света - от средиземноморската салата с розови домати, печени патладжани и тиквички с чесън, сирене с трюфел и чипс от тортиля, минават към френски привкус в порция скариди а -ла-крем със задушен спанак и хрупкаво месо от рак – същинско самодоволство за ценители. Тук също оферират лека паста с прошуто, два типа маслини, люта чушка и чесън, а феновете на месото ще оценят телешкото бонфиле с доматена салца, шафранов ориз и рагу от гъби и грах с два типа песто. Горещо предлагаме това ядене, което може да опитате до края април!



Сушито във VICTORIA ни впечатли с леко хрупкав усет със скариди Еби, авокадо трюфел крем, унаги сос, Тобико и грациозен топинг с хайвер с леко сладостен колорит. По момичешки - суетни за линията, само че и да не се лишаваме от сладостта на деня, споделяме парче кокосова торта с ягодов туист – лек и грациозен десерт като за луксозен завършек на вечерта.



Имайте поради, че единствено до края на април може да спечелите и премия след вкусното ядене от пролетното меню в Sofia Ring Mall. Така ще се възнаградите за положената грижа за себе си. Просто вземете QR кода с поръчката си, който ще Ви изпрати на виртуалното колело на шанса. Завъртете го, стискаме палци да вземете тъкмо каквото си пожелахте!

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР