Един боец в смесените бойни изкуства е пример за това

...
Един боец в смесените бойни изкуства е пример за това
Коментари Харесай

В бой външният вид няма значение, дебелак може да победи и по-нацепен: ММА фенове

Един войник в смесените бойни изкуства е образец за това по какъв начин структурата и формата на тялото няма да бъдат фактор при определянето на победител във физически дуел. Концепцията, че майсторът на смесени бойни изкуства е отличителното и най-важното човешко създание на тази планета, е неразбираема за голямото болшинство. И в поддръжка на този фрагмент, голям брой образци показват за какво това е правилно.

Основно заради способността им да преобладават над друго човешко създание в най-конвенционалния смисъл, който е да го надвият физически. В последно време, с разрастването на MMA, това стана по-видно.

Хората по света започнаха да обръщат внимание на това какъв брой авторитетни и въздействащи бойни изкуства могат да повлияят на хората и техните ежедневни действия. Да не приказваме за увереността и доверието, които вдъхват у хората, с цел да се оправят с всевъзможни сложности и закани, които пораждат в живота, изключително физически закани.

Наскоро в платформите на обществените мрежи се появи наклонност, която демонстрира, че избран занаятчия на бойните изкуства може да господства над бодибилдър или някоя друга фитнес батка. Независимо от тяхната телесна конструкция, форма и размер.

Последният образец включва някогашния международен първенец в две категории Даниел Кормие и известния артист Крис Хемсуърт.



Крис Хемсуърт в ролята си на Тор: Любов и гръмотевици (2022)

Даниел Кормие би разрушил Крис Хемсуърт, споделя интернет!



Даниел Кормие

За някой с пълномощията, които Даниел Кормие има, американецът сигурно ще бъде подценен в ММА общността. Въпреки това, за разлика от усещането на външния свят, 43-годишният ще бъде приветстван и възхваляван за похвалите и репутацията си.

Бившият първенец в тежка категория неотдавна беше употребен в меме, което го изобразява в борба против Крис Хемсуърт, облечен като героя, който изобразява - бога на гръмотевиците Тор.

Използваните изображения на двойката изобразяват Кормие като дебелия човек, за разлика от Хемсуърт, който е минал през непоколебим режим, с цел да осъществя звездна физика за кино лентата. И почитателите на бойния спорт се погрижиха да споделят мислите си за мемето.

Интересна записка, която би трябвало да имате поради, е, че някои поддръжници се увериха, че е известно, че в бъдеща борба сред някогашния ММА крал и Тор, героят, изобразен от Хемсуърт, Кормие няма да има късмет.

Честно казано обаче това беше явно, като се има поради, че " Тор Одинсон " на процедура е господ. Посланието е, че без значение от външния тип на индивида, майсторът на бойните изкуства постоянно ще стои по-гордо в борба без никакви правила заради превъзходните си бойни умения.

Припомняме, че войник като Фьодор Емеляненко да вземем за пример, с тяло на шлосер и бирено коремче, побеждаваше всякога по-масивните и по-добре изглеждащи свои съперници и то го правеше с гръм и тропот.

Въпреки че задачата на посланието е, че не би трябвало да съдим за книга по корицата, то можеше да бъде предадено по друг метод. Въпреки това мемето в интернет се трансформира в историческо.

Време е ММА спортистите да получат уважението, което заслужават.

Не е загадка, че ММА спортистите непрекъснато са дискредитирани и подценявани във връзка с специалността си. В реалност те имат способността да осакатят всяко човешко създание, без значение по какъв начин наподобяват.

Макар в последно време да има нараснало самопризнание и оценка за техните достижения, това към момента няма да им отдаде дължимото за приноса им към спорта.

Източник: thesportrush.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР