EasyJet се цели във второ поредно лято на рекордни печалби,

...
EasyJet се цели във второ поредно лято на рекордни печалби,
Коментари Харесай

EasyJet се стреми към още едно страхотно лято на рекордни печалби

EasyJet се цели във второ следващо лято на рекордни облаги, защото съобщи, че задълбочаващият се спор в Близкия изток не възпира клиентите да резервират ваканции.

Нискотарифната самолетна компания съобщи, че резервациите за лятото в северното полукълбо „ не престават да нарастват добре “ в актуализация в четвъртък, до момента в който цените на билетите сега са по-високи от предходната година.

„ Влизаме в летния интервал с убеденост, че можем да реализираме още едно рекордно лятно показване “, сподели основният изпълнителен шеф на easyJet Йохан Лундгрен в четвъртък. Коментарите му идват, откакто самолетната компания се върна към облага предходната година след взрива на пътуванията след пандемията.

Лундгрен предизвести, че самолетната компания не е направила никакви публични прогнози за лятото, само че че приходите на място, значим индикатор за промишлеността, са по-високи от преди година. Авиокомпанията осъществя рекордни облаги преди облагане с налози от £866 милиона за шестте месеца сред април и сеп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР