EastEnders се подготвят за завръщане на Nish Panesar - и

...
EastEnders се подготвят за завръщане на Nish Panesar - и
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders шумят сюжетната линия за завръщането на Nish Panesar, тъй като множеството смъртни случаи са `запечатани`

EastEnders се приготвят за завръщане на Nish Panesar - и почитателите са уверени, че знаят по какъв начин той ще се завърне.

Ниш беше изпъден от Уолфорд поради лекуването на брачната половинка си Суки Панесар от фамилията си и от този момент не е бил виждан там. Въпреки това наподобява, че завръщането му на площада може да е неизбежно - и почитателите с неспокойствие чакат идването на злодея.

Той беше забъркан в огромната коледна история, когато Шестимата упрекнаха Киану за офанзивата на Ниш - когато в действителност беше Дениз, която го удари по главата, с цел да се опита да избави Суки да не бъде отвлечена от контролиращия я брачен партньор. Ниш оцеля в клането на Коледа, само че почитателите са уверени, че той лъже, че не си спомня нощта - и има опасения, че може да разкрие същинската роля на Шестимата в Коледа и по този метод да изпрати Линда и вероятно другите дами в пандиза вечно.

Докато Ниш крои отмъщението си, почитателите споделят своите теории за това по какъв начин той може да се върне в Уолфорд. Един фен е уверен, че мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР