е по-скоро провокация и със сигурност е самоинициатива, която не

...
е по-скоро провокация и със сигурност е самоинициатива, която не
Коментари Харесай

Идеите на Трифонов не били съгласувани с президента, уверен Антон Кутев

е по-скоро провокация и сигурно е самодейност, която не е съгласувана в президента .

Това разяснява пред Нова телевизия представителят на служебното държавно управление Антон Кутев .

Той е песимистичен към прокарването даже и на референдум по тематиката , както Слави Трифонов разгласи, най-малкото тъй като, съгласно Кутев, за идващото Народно заседание ще е предизвикателство да събере нормално болшинство , а камо ли такова квалифицирано, с цел да може да се върви към смяна на Конституцията.

" Най-доброто за идващия парламент е въобще да събере болшинство , а конституционно болшинство за промени в Основния закон е малко евентуално въобще да се случи в идващите години ", бяха точните думи на Кутев.

Самат концепция за президентска република е противоречива, тя би трябвало да предстои на сериозен спор, а и въпросът е дали някой го желае , разясни още мнението си Антон Кутев, като сложи под въпрос въобще запознатостта измежду българското общество.
 Конституционалисти за новата концепция на Трифонов за референдум
Конституционалисти за новата концепция на Трифонов за референдум

Може да е лайтмотив на акция обаче

Антон Кутев съобщи и че няма информация за осъществени кадрови смени в Комисия за отбрана на потребителите, както през вчерашния ден разгласи,. " Госпожа Нинова вижда на всички места мафията ", отговори остро към водача на Българска социалистическа партия някогашния член на партията.

Антон Кутев изясни, че служебното държавно управление прави смени " единствено там, където е належащо " и където е имало политически назначения, които очевидно не са били малко при предходното ръководство. Макар и да не посочи кои, Кутев даде образец с " Булгаргаз ", където, защото преди този момент държавното управление въобще не е получавало информация, която му е била нужна.
 Очакваме отговор от
Очакваме отговор от " Газпром " дали желаят да договарят

Росен Христов: Предлагаме изменение на сегашния контракт

По тематиката за възможните договаряния с " Газпром " Антон Кутев бе безапелационен, че държавното управление ще ги води само и единствено в границите на сегашния контракт и по никакъв метод няма да се подписва нов дълготраен контракт.

Тези договаряния ще бъдат само и единствено да плоскостта и във връзка на това, че се търсят всички благоприятни условия . А задачата на служебното държавно управление била да сложи всички благоприятни условия на масата и пред българския народ, в това число и цени на газа, с цел да осведоми обществеността и да даде опция на идващото държавно управление да избере най-хубавото.

Разговорите с " Газпром " не предпоставят нито едно друго деяние - нито търсенето на танкери, нито газовата връзка с Гърция.

. Основната цел е диверсификация на източниците...  за доставка , увери Антон Кутев. Времето, с което разполага служебното държавно управление, е извънредно малко, уточни още той и разкритикува предходните ръководещи, че са изгубили време, защото газовата рецесия е почнала още през април - май месец, когато е трябвало да се реагира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР