е от тези звезди в Холивуд, за които годините са

...
е от тези звезди в Холивуд, за които годините са
Коментари Харесай

5 топ роли на вдъхновяващата Кейт Бланшет

е от тези звезди в Холивуд, за които годините са единствено число, тъй като това което в действителност я дефинира са множеството ѝ функции.

Австралийката с магически глас и каменен взор може да се превъплъти без проблем както в блестящата кралица Елизабет I, по този начин и в шармантната кинолегендата Катрин Хепбърн. Тя може да е консервативната Филис Шлафли, която с доста жар и нулеви знания прави политическа кариера, както и нежната, само че непоколебима елфическа принцеса, въодушевена от перото на.

И въпреки всичко, какъв по-добър метод да отпразнуваме 51 ѝ рожден ден от една къса, само че доста мощна селекция от филми с нейно присъединяване. 

" Мисис Америка "

 – звездата в лимитирания сериал " Мисис Америка ", който споделя същинската история на няколко дами, които стоят в основата за придвижването за равни права с мъжете и се пробват да наложат утвърждението на поправката " Равни права ". През очите на дамите от онази ера – консервативната Филис Шлафли и феминистките от втората вълна Глория Стайнем, Бети Фридан, Шърли Чизъм, Бела Абзъг и Джил Ръкелсхаус, лентата наблюдава една от най тежките борби в културните войни на седемдесетте и демонстрира по какъв начин тя води до появяването на организацията " Морално болшинство "  и вечно трансформира политическия пейзаж.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР