е набелязал за футболист на , съобщава Тема спорт. Това

...
е набелязал за футболист на , съобщава Тема спорт. Това
Коментари Харесай

След почти 3 години избягване: Лудогорец пак ще пазарува от Първа лига

е набелязал за футболист на , оповестява " Тема спорт ". Това е халф-бекът на " канарчетата " Па Конате, който прави мощен сезон. С жълто-черната фланелка през сезона дотук той осъществя 2 гола в 11 мача.
Разградчани желаят 27-годишния гвинеец, роден в Швеция, като алтернатива за левия бек. Контузията на титуляря на тази позиция Антон Недялков се оказа сериозна и в този момент на национала му следва интервенция в Португалия. Очаква се той да е подготвен за игра едвам за зимната подготовка на отбора. Затова Лудогорец търси опция на този пост.
Па Конате подписа с Ботев при започване на годината, когато отпред на отбора застана Азрудин Валентич. Пред това халф-бекът беше играл за Розенборг, а в биографията си има престои в Малмьо, Сундсвал, италианския СПАЛ и други.
Любопитен факт, който Sportlive.bg откри, е, че напоследък българският първенец престана да пазари играчи от Първа лига. За последно в Разград са взели футболист от българското състезание при започване на 2019 година (Серкан Юсеин и Станислав Манолев). През последните 3 сезона - 2019/20, 2020/21 и 2021/22 Лудогорец попълня състава си единствено с играещи в чужбина футболисти. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР