Е, какво ще правим утре?“, това чува актрисата Меган Маркъл

...
Е, какво ще правим утре?“, това чува актрисата Меган Маркъл
Коментари Харесай

Разказана любов: Меган Маркъл и принц Хари

„ Е, какво ще вършим на следващия ден? “ , това чува актрисата Меган Маркъл от принц Хари, откакто обща другарка ги среща по време на празненство през 2016-а. Днес херцогът на Съсекс става на 35, Меган към този момент е негова брачна половинка и дружно се радват на първото си дете.

В самото начало, несъмнено, връзката им е загадка, а на медиите им лишава близо 6 месеца да я разкрият. В този интервал двамата са били в Ботсвана за 5 дни – това пътешестване е значимо за Хари, тъй като желал да разбере дали имат бъдеще дружно (да, имат, и то какво!). В края на октомври стартират изявленията на таблоидите за избраницата на принца. Ежедневно десетки публицисти се събират пред дома ѝ, цяла седмица наблюдават нея и фамилията ѝ непрекъснато, хора я атакуват онлайн. Тогава от двореца Кенсингтън излизат с публично изказване, с което удостоверяват, че Хари и Меган са двойка.

По-късно тя споделя за тази една сериозна седмица от живота си: „ Бяхме толкоз изумени от неистините първоначално, че направих избора да не чета нищо, положително или отрицателно... Вместо това, фокусирахме цялата си сила в укрепване на връзката ни. “



Принц Хари я среща първо с татко си и брат си, а по-късно и с Кейт. Най-после вършат и първата си обществена изява дружно – на мач по поло в Лос Анджелис, родния град на Меган. Случайно или не, това става на 6 май – на тази дата две години по-късно ще се роди синът им Арчи.

Около първата им годишнина отпътуват още веднъж за Ботсвана, а Меган стопира начин на живот блога си The Tig. Тя все по-често отсяда в „ Нотингам Котидж “ и в една ноемврийска вечер, до момента в който са там и се пробват да си изпекат пиле, принц Хари ѝ предлага брак.

„ Фактът, че се влюбих в Меган толкоз бързо, беше нещо като удостоверение за мен, че звездите са предначертани, всичко беше толкоз съвършено. “

В средата на годежния пръстен стои камък от Ботсвана (което още един път удостоверява какъв брой значимо за тях е това място), а към него има два скъпоценни камъка от персоналната сбирка на принцеса Даяна. Следващото предизвикателство пред бъдещата херцогиня на Съсекс е да се научи по какъв начин се държи една кралска персона, до най-малкия подробност. Тя афишира, че се отдръпва от сериала „ Костюмари “ и деактивира профилите си в обществените медии.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР