е готов да пусне първата си модна колекция, следвайки смело

...
е готов да пусне първата си модна колекция, следвайки смело
Коментари Харесай

И принц Чарлз с модна колекция

е подготвен да пусне първата си фешън сбирка, следвайки самоуверено снаха си, херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл. Неговата благотоворителна фондация си сътрудничи с Yoox Net-a-Porter за капсулна линия за мъже и дами, която ще бъде показана идващото лято.

Създадена като дизайн в Италия, само че направена във Англия, The Modern Artisan ще бъде композиция от английските обичаи и новите трендове в технологиите и устойчивото развиване. В основаването й се включват студенти от Италия и Англия. " Колекцията ще покаже по какъв начин геният и технологиите могат да си сътрудничат оттатък ограничавания и граници ", споделя Федерико Марчети, изпълнителният шеф на Yoox Net-a-Porter. 
               
on Nov 13, 2019 at 12:53pm PST

" Този план, който е част от дългогодишното ни партньорство с The Prince's Foundation, ще помогне за построяването на ново потомство от способни мъже и дами, които да комбинират обичайните занаяти с последните нововъведения, и най-важно, да ги създадат още по-устойчиви, следвайки образеца на принц Чарлз, който в последните 40 години е предан на това да се построи едно ", добавя още той. 

Моделите ще се оферират в Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet и Yoox, а всички доходи от продажбите ще отидат за фондацията. Създадена през 2018 година, тя подпомага центрове за образование, в които младежите се учат на разнообразни занаяти, с цел да продължат да се предават от потомство на потомство, както е било до момента.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР