е една от многото сериозно засегнати сфери, потърпевши от мерките,

...
е една от многото сериозно засегнати сфери, потърпевши от мерките,
Коментари Харесай

Завръщането на киното на колела

е една от многото съществено наранени сфери, пострадали от ограниченията, наложени поради пандемията. Затварянето на кината по целия свят и отменянето на дълго чакани министър председатели принудиха киноиндустрията да се обърне към други способи, с цел да задържи своята аудитория заинтригувана в тези тежки времена. Сега, когато ограниченията за общественото разграничаване постепенно се отхлабват, търси метод още веднъж да предложи на хората преживяване пред огромния екран.

Така наречените автокина, не толкоз известни у нас, колкото в, съставляват като че ли първата стъпка на безвредно връщане към киното, каквото го познавахме. В Америка има цели 306 такива кина, като сега само към 50 от тях са отворени. Броят им би трябвало да нарасне, с помощта на плануваното партньорство сред Tribeca Enterprises, IMAX и AT&T, чиято лятна автокино стратегия ще включва лъчение на определена селекция от типичен, нови и самостоятелни, както и специфични събития в цялата страна. Участието на IMAX в цялата самодейност ще подсигурява съвършеното качество на звука и картината на, особено пригодени за автокината.

Макар ограниченията за сигурност да се разхлабват постепенно, в Съединени американски щати не чака отваряне на киносалоните преди средата на юли. На този стадий автокината са най-хубавият компромис, предлагайки опцията човек безвредно да гледа филмови прожекции от комфорта на своята кола, а и е крачка към връщането на в всекидневието на индивида.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР