Дядо Коледа успешно е раздал около 7,3 милиарда подаръка на

...
Дядо Коледа успешно е раздал около 7,3 милиарда подаръка на
Коментари Харесай

Дядо Коледа успешно раздаде 7,3 милиарда подаръка

Дядо Коледа сполучливо е раздал към 7,3 милиарда подаръка на децата от целия свят и към този момент се е завърнал вкъщи на Северния полюс, оповестиха от Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД), представено от ТАСС.

На специфичния уебсайт на ведомството е качено видео с сполучливото кацане на впряга с елените на Добрия дъртак на Северния полюс. От НОРАД прецизираха, че една от последните дестинации на Дядо Коледа е била на Хавайските острови.

"Ние с неспокойствие чакаме идната година, с цел да проследим още веднъж коледното му напредване из целия свят ", декларират военните.

Те започнаха да наблюдават напредването на Дядо Коледа по света в 02:01 часа локално време на 24 декември. По традиция първите дарове бяха раздадени на послушните деца от Австралия и Нова Зеландия. След това радарите на НОРАД наблюдаваха полета на вълшебния еленов впряг над Япония, Китай, Индия, страните от Африка, Близкия Изток, Европа, Латинска Америка, Гренландия, Русия, Съединени американски щати и Канада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР