Дядо Коледа ще се качи на Родопската теснолинейка - единствената

...
Дядо Коледа ще се качи на Родопската теснолинейка - единствената
Коментари Харесай

Дядо Коледа се качва на Родопската теснолинейка

Дядо Коледа ще се качи на Родопската теснолинейка - единствената непокътната в придвижване в цяла България, дни преди Рождество Христово. С него ще бъде и нормалният му антураж: Снежанка и джуджетата. Присъствието им не просто ще направи още по-атрактивно пътуването с дребното влакче. Те ще раздават и дарове. И ще се постараят да оставят един прелестен спомен за занимателно прекаран ден на всички малчугани.

Сигурни сме, че доста от вас към този момент изпитват предпочитание да си подарят тази друга страст. Ето и поканата на уредниците от Сдружение " Родопската теснолинейка ", публикувана в обществените мрежи:

" В навечерието на Рождество Христово и Нова година Гражданско съдружие „ За теснолинейката ” кани дребни и огромни да се потопят в магията на Малкото влакче, пъплещо през три планини, две котловини, шест реки, седем градчета, голям брой села, тунели и мостове! Да изпратим дружно остарялата 2018 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света, като си подарим това вълшебно пътешестване ".

Празничното премеждие ще стартира по традиция от гара Септември на 22 декември в 08:45 ч. и ще продължи през целия ден на борда на трен „ Родопи ” - до крайната гара Добринище и назад. По време на пътуването пасажерите ще се срещнат с Дядо Коледа, Снежанка и дребните работливи джуджета. За малчуганите има готови дарове и изненади.

Малчуганите до 7-годишна възраст пътуват гратис. За трен „ Родопи ” има връзка от и за гарите София, Пловдив и Пазарджик - сутринта и назад вечерта. Може да се качите на трен от София, Пловдив, Пазарджик или от началната гара за теснолинейката - Септември. Може да пътувате до избрана точка по маршрута или през целия ден до Пирин и назад. Повече информация за разписанието и цените може да видите на www.razpisanie.bdz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР