Двустранното сътрудничество между Руската федерация и Турция, регионалният дневен ред

...
Двустранното сътрудничество между Руската федерация и Турция, регионалният дневен ред
Коментари Харесай

Ето какво ще обсъдят Путин и Ердоган

Двустранното съдействие сред Руската федерация и Турция, районният дневен ред и Украйна ще бъдат измежду тематиките на диалог сред водачите на двете страни по време на посещаване на президента на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Анкара. Това заяви през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС. Песков обаче на уточни дата за визитата на съветския президент.

Според формален турски представител, представен от Ройтерс, президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще посети Турция на 12 февруари.

Пред публицисти през днешния ден Песков разяснява, че Анкара резервира самостоятелен метод в връзките си с Москва макар натиска от страна на Запада, осведоми ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

" Турция е една от дребното страни, (която) е заела много кардинална и самостоятелна позиция в това отношение и продължава да построява търговско-икономическо съдействие с нас ", акцентира Песков. По думите му " Турция е изправена пред невиждан напън - неведнъж безпардонен - от страна на англосаксонците, които се пробват да я принудят в ущърб на нейните ползи, в случай че не изцяло да прекъсне, то най-малко да сведе до най-малко съдействието " с Русия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР