Двустранните споразумения, с България и Гърция, бяха сключени с огромната

...
Двустранните споразумения, с България и Гърция, бяха сключени с огромната
Коментари Харесай

Пендаровски призна: ВМРО-ДПМНЕ спъва бъдещото ни членство в ЕС, не България

„ Двустранните съглашения, с България и Гърция, бяха подписани с голямата поддръжка и помощ на Америка, Германия, Франция и огромните интернационалните сили “.Това съобщи претендентът за президент на Северна Македония Стево Пендаровски.

Пендаровски посочи, че след участието на РСМ в НАТО е имало прогрес в процеса на интеграция с Европейски Съюз, който в този момент е блокиран поради ВМРО-ДПМНЕ и отношението им към интернационалните съглашения, които подсигуряват евроатлантическата интеграция на страната.

" Какво предлага ВМРО-ДПМНЕ във връзка с споразуменията, които ни върнаха в естествения цивилизован свят? Те оферират анулация. Когато ги попитате какво ще се случи по-късно отменяне, те споделят, че ще стартираме да преговаряме още веднъж. Има ли някакви гаранции, че някой отвън великите сили ви поддържа, с цел да ги предоговорите и да ги доведете до резултат, който да е добър за народа и страната? Те нямат. Те нямат потвърден другар, сътрудник от великите сили, какъвто имахме ние. Всички тези съглашения, които загатнах с Гърция и България и с Европа, бяха подписани с голямата поддръжка и помощ на Америка, Германия, Франция и огромните интернационалните сили. Те нямат такава и по тази причина, когато дойдат пред вас, ви споделят: дайте ни власт, тъй че от 9 май ще ви кажем какви са нашите проекти. Това е извънредно несериозно ", сподели Пендаровски./БГНЕ
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР