Двукратният шампион Марк Уилямс (1998, 2003) се класира за финала

...
Двукратният шампион Марк Уилямс (1998, 2003) се класира за финала
Коментари Харесай

20 г. по-късно Марк Уилямс отново е финалист на "Мастърс"

Двукратният първенец Марк Уилямс (1998, 2003) се класира за финала на " Мастърс " тъкмо 20 години откакто за финален път игра в него и завоюва купата от най-престижния шампионат отвън ранкинг системата на снукъра. Сега 47-годишният уелсец е единствено на един мач разстояние от това да се трансформира в най-възрастния победител в конкуренция от Тройната корона.

На 1/2-финалите в зала " Александра Палас " в Лондон Машината за вкарване разгроми дебютанта на тази фаза Джак Лисовски с 6:0 фрейма. 31-годишният англичанин не устоя на напрежението и не съумя да показва капацитета си, а фрагментарната игра докара до едвам три серии над 50 точки в целия дуел - все в интерес на спечелилия (52, 74, 68).

" Би било ужасно да печеля 20 години след последния ми край тук - показа Марк Джей. - Ще дам най-хубавото от себе си и ще се опитам да си спомня какво беше... Макар че аз не помня къде съм си оставил ключовете от колата през вчерашния ден, камо ли финала преди 20 години. Решен съм да се любувам, без значение от резултата. Публиката прави този шампионат, няма друга такава атмосфера. "

Mark Williams has beaten Jack Lisowski 6-0 to reach the final of the Cazoo Masters.

Judd Trump and Stuart Bingham battle at 7pm, live on, &. |
— World Snooker Tour (@WeAreWST)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР