Двукратният европейски и световен вицешампион по ММА за аматьори -

...
Двукратният европейски и световен вицешампион по ММА за аматьори -
Коментари Харесай

Фердун Османов срещу Михаил Николов на TWINS MMA 15

Двукратният европейски и международен вицешампион по ММА за дилетанти - Фердун Османов от варненския клуб „ Десант “ ще направи своя трети професионален мач. Това ще случи на 16 март 2019г, в Перник, TWINS ММА -15. Това ще е освен първият му профи мач във веригата „ TWINS ММА”, а и изобщо първи негов профи дуел на родна земя.

Дебютът му в професионалния ММА беше в Швейцария, последва присъединяване в Австрия, а в този момент ще го забележим в осмоъгълника по време на TWINS ММА -15. Ферди, може да се похвали с много сериозна кариера при дилетантите. През 2016 година в Лас Вегас, Съединени американски щати, печели първото си огромно отличие, откакто доближава до сребърното отличие на Световното състезание по ММА в кат до 70 кг.

По пътя си към финала 18-годишният тогава играч, отстранява 4 представители на водещите страни, само че губи финала след положително начало и съдбовна загуба на централизация. През същата година извоюва златен орден в категорията на открития европейски шампионат в Прага, Чехия. През 2017 година Ферди дублира континенталната си купа. Подготовката му протича в залата на „ Десант “ във Варна, под управлението на дългогодишния му треньор Николай Добруджански.

Срещу него ще се изправи Михаил Николов от София, който е на 25 години, 170 см висок, 7 кикбокс срещи от които 6 в Холандия, от тях 5 победи и две загуби. Републикански първенец по Бойно самбо за 2017 и 2018г. Бронзов медалист от европейските шампионати по Бойно самбо 2017г. и 2018г. На профи ММА кръга има 2 победи с нокаут и 2 загуби след съдийско решение. За тактиката си споделя: "Тактиката ми постоянно е една и съща - да вляза в клетката и да напусна като победител. "

Куриозното е, че последните два мача на Михаил са против представители на „ Десант” Варна. За в този момент резултатът е 1 на 1, само че на 16 март 2019г. ще има трилогия. Варненският клуб има цялостна картина за тактиката и метода на водена на пердах от страна на Михаил, въпреки това Николов не изпитва терзание от подобен мач. И за трети път ще следим тактическо надиграване сред двамата треньори Николай Добруджански и Красимир Колев!

Зарядът в тази среща е заложен още преди първия съдийски сигнал.

16 март 2019г, от 19.00ч, гр.Перник, TWINS ММА -15. Билети от 15 лв. на www.besttickets.bg или на рецепцията Семеен кодекс ‘Боец” Перник. В денят на галата - билети на входовете на зала „ Борис Гюдеров”(бивша зала „ Миньор”).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР