Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева ще води

...
Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева ще води
Коментари Харесай

Симона Пейчева ще тегли печелившите числа в играта Лото 5/35

Двукратната международна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева ще води тегленията на играта Лото 5/35 „ Златната топка “ на Национална лотария по NOVA.

Симона към този момент има опит в тегленето на късметлийски цифри. През предходната година тя бе специфичен посетител и даде старт на три тегления на играта „ Големият Джакпот “, с желанието да позлати някого с 3 000 000 лв..

Зад гърба си Симона има блестяща спортна кариера. Тя е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна международна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри в Атина и Пекин. В момента е ръководител и треньор на СКХГ „ СиВи Спорт “, който основава през 2009 година.

Другата огромна пристрастеност на Симона е малкия екран. Тя е била водеща на предаването „ Така го вършат дамите “ по телевизия BBT и на графа в предаването „ Усещане за жена “ по ТV7.

„ Радвам се, че още веднъж се връщам на дребния екран. Телевизията постоянно е била огромната ми обич след спорта. С Национална
лотария се надявам да даря доста усмивки и щастливи мигове на хората “, споделя Симона.

Тегленията на печелившите цифри в играта Лото 5/35 „ Златната топка “ са всеки ден от 17:55 часа онлайн по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР