Двукратната носителка на Оскар Шармийн Обейд-Чиной обяви, че е крайно

...
Двукратната носителка на Оскар Шармийн Обейд-Чиной обяви, че е крайно
Коментари Харесай

„Този ​​филм ще бъде най-големият провал на Дисни досега“: Феновете на „Междузвездни войни“ казват, че следващата част, ръководена от жени, е обречена на провал след коментари от 2015 г. на режисьорка феминистка, според която нейната цел „е да накара мъже

Двукратната носителка на " Оскар " Шармийн Обейд-Чиной разгласи, че е " извънредно време " жена да оформи филм за " Междузвездни войни ", защото тя ще стане първата жена и първият цветнокож режисьор на игрален филм за франчайза

'Важно е да можеш да погледнеш в очите на мъжа и да кажеш, тук съм, и признайте това и признайте, че работя, с цел да донеса нещо, което ви кара да се чувствате неловко и би трябвало да ви основава дискомфорт “, добави тя.

Веднага хората подскочиха на повтарящите се мнения, в допълнение към Обейд-Чиной, който сподели, че „ извънредно време е “ за воден от жена филм за Междузвездни войни.

„ Ето феминистката режисьорка на идващия филм от Междузвездни войни, която споделя, че задачата й е „ да накара мъжете да се усещат неловко “, написа коментаторът Мат Уолш.

„ Този ​​филм е съдбоносен да бъде най-големият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР