Двудневната цитрусова диета помага да се отървете от малкото излишни

...
Двудневната цитрусова диета помага да се отървете от малкото излишни
Коментари Харесай

Двудневна цитрусова диета

Двудневната цитрусова диета оказва помощ да се отървете от дребното непотребни килограми, дружно с токсините от тялото. С нея можете да свалите до 2 кг от тежестта си.

С настъпващото захлаждане и есента, както и през зимата, идват и вкусните и екзотични цитрусови плодове, които се внасят у нас. Поради това точно този интервал е най-подходящ за използването на този пречистващ, 48 часов режим.

След приключването на диетата, тялото ще е изпълнено с сила, с помощта на разтоварването от токсините и признатите витамини и фибри. Условието в този хранителен режим е да се ядат единствено цитруси, като портокали, лимони, грейпфрут и мандарини.

 Цитруси

Освен в недопечен тип, те могат да се одобряват и под формата на фрешове. Ограничения в одобряваните количества няма – единственото изискване е да не хапвате нищо друго за 48 часа.

С тази лека и приятна диета очевидно се губи тегло. Рискът от йо-йо резултат обаче е действителен. Поради това, в случай че не желаете да си върнете назад, а даже и двойно изгубените килограми, то за избран интервал преминете към уравновесен режим на хранене.

От друга страна е добре да подберете цитрусовите плодове по отношение на положението на стомаха си. Повечето от тях са много кисели и могат да причинят киселини в стомаха и увреждане на емайла на зъбите. При хората с по-чувствителни стомаси могат да подействат мощно разхлабващо.

От друга страна, както всички плодове, по този начин и цитрусовите, имат високи равнища на захарност. Поради това тази диета не се предлага за хора с високо кръвно налягане и такива, които имат проблем с управлението на равнището на кръвната захар.

 Диета с Цитруси

Ако въпреки всичко не можете да изтраете два дни единствено на плодове, то пробвайте този по-лек вид на двудневната диета:

Примерно меню

Ден първи:

Закуска: плод или плодов сок;

Обяд: 1 порция ядене от зеленчуци, салата, кисело мляко;

Следобед: плод;

Вечер: 1 порция ядене с месо, тънка филийка самун, салата;

Ден втори:

Закуска: плод или плодов сок;

Обяд: 1 порция ядене от зеленчуци, салата, кисело мляко;

Следобед: плод;

Вечер: 1 порция ядене с месо, тънка филийка самун, салата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР